Bliv sygeplejerske vikar

Vil du bestemme dine egne arbejdstider som sygeplejerske vikar?

Vi sørger altid for at finde den bedste arbejdstid og arbejdsplads til dig. Det kræver, at du er fleksibel og står til rådighed og at vi kan få fat i dig på telefonen. Du skal være mødestabil og have den rette indstilling til at arbejde som sygeplejerske vikar.

Sådan søger du stillingen som sygeplejerske vikar hos os

Du kan ansøge via skemaet, som du kan tilgå ved at trykke på knappen ansøg nu eller udfylde kontaktformularen i bunden. Når du har udfyldt ansøgningsskemaet, og når vi har modtaget ansøgningen, bliver du kaldt til samtale. Som vikar hos FK-Care er du dækket under FOA og Dansk Sygeplejeråd. 

Ønsker du et fleksibelt vikarjob i sundhedsbranchen?

FK-Care søger vikarer indenfor alle faggrupper i sundhedsvæsenet heriblandt:

Vi ønsker at forbedre kvaliteten i vores branche og gøre en væsentlig forskel i sundhedsvæsenet. Hvis du vil være med til at gøre en forskel og blive en del af holdet så tøv ikke med at søge en vikarstilling hos os. FK-Care giver 20 kr. ekstra pr. time til vores vikarer.

Lønsatser Sygeplejerske Vikar 2022

 • Grundløn kr. 257,50

  (Inkl. FK-Care tillæg)

 • Hverdag aften/nat tillæg kr. 58,13
 • Weekend dagvagt tillæg kr. 116,25
 • Weekend aftenvagt/nat tillæg kr. 174,38
 • Helligdag dagvagt tillæg kr. 232,50
 • Helligdag aftenvagt/nat tillæg kr. 290,63
 • Ansvarshavende tillæg kr. 9,35

Arbejdsgiver pensionsbidrag er på 5,60%.
Medarbejderens pensionsbidrag er på 2,80%.
Feriepenge på 12,5%.

Arbejdsstederne

Som sygeplejerske vikar hos FK-Care lytter vi til dine præferencer og ønsker. Derfor finder vi altid det rette arbejdssted til dig. Her sørger vi altid for en grundig opstart, så du er klædt på til at kunne starte på arbejdsstedet. Vi oplever, at vores vikarer er utrolig tilfredse med arbejdsstederne og med en rigtig god mulighed for at udvide sit netværk og erfaring.

Fordelene som sygeplejerske vikar hos FK-Care

 1. Tryk på “Ansøg nu
 2. Udfyld ansøgningsskemaet
 3. Kom til samtale hos os

Din stilling som sygeplejerske vikar kan omfatte forskellige arbejdsopgaver såsom pasning af demensramte, rehabilitering, terminalpleje, genoptræning og ledsagerordning. Det kommer selvfølgelig an på, hvad du selv ønsker og har af præferencer, som vi får kortlagt til den introducerende samtale.

Vores mål er at skabe ro og struktur for de pårørende. Derfor har vi valgt, at vores vikarer også har færre patienter i gennemsnit, sådan der er mere tid til den individuelle patient. Håbet med dette er, at patienten føler et større nærvær og omsorg med de samme vikarer frem for hele tiden at skulle introduceres til nye mennesker, der alligevel ikke har tid nok til dem.

Hos FK-Care bestemmer du selv over dine arbejdstider. Hvis du ønsker mere frihed i løbet af ugen og bare gerne vil arbejde igennem om weekenden, så kan du sagtens det. Du får stor fleksibilitet og tilrettelægger dine hverdage efter dine behov.

Få en fordelagtig stilling som sygeplejerske vikar hos FK-Care

Som sygeplejerske vikar får du mulighed for at bestemme over dine egne arbejdstider, hvilket derfor gør det attraktivt at blive vikar inden for sundhedsvæsnet. Om du bare ønsker mere frihed i din hverdag, eller du ønsker at arbejde ekstra, så kan FK-Care hjælpe dig. For vi har nemlig brug for dig og dine kompetencer for at skabe velfærd og tryghed for patienterne. Som vikar hos FK-Care får du en række fordele, og vi søger alle typer af vikarer i sundhedssektoren.

Om du er vikar som hjemmehjælper, social- og sundhedsassistent, sygeplejer eller sygeplejerske, så har du samme fordele hos FK-Care. Her får du en god løn og en frihed samt fleksibilitet, fordi du selv kommer til at bestemme dine arbejdstider. Vi sørger også altid for at finde det rigtige arbejdsted og opgaver, som matcher dine kompetencer og færdigheder. Som vikar får du også et bredt netværk og med mulighed for at skabe faglige relationer på de arbejdspladser du møder. Vi sørger for at du altid bliver sat grundigt ind i opgaverne, så du altid vil føle dig forberedt inden din første dag. Til sidst vil du som vikar hos FK-Care være dækket under FOA og Dansk Sygeplejeråd, som sikre dig ordentlige vilkår.

Ofte stillede spørgsmål

Som grundløn får en sygeplejerske vikar 257,50 kr. i timen. Derefter kan der lægges tillæg til.

Hverdag aften/nat tillæg: 58,13 kr.
Weekend dagvagt tillæg: 116,25 kr.
Weekend aftenvagt/nat tillæg: 174,38 kr.
Helligdag dagvagt tillæg: 232,50 kr.
Helligdag aftenvagt/nat tillæg: 290,63 kr.
Ansvarshavende tillæg: 9,35 kr.

En vikar og en tilkaldevikar er to forskellige typer midlertidige medarbejdere. En vikar bliver ansat til at dække en forudbestemt periode eller planlagt fravær, såsom ferie eller barsel, og har faste arbejdstider og opgaver. Tilkaldevikarer bliver kaldt ind på kort varsel, og har ikke faste arbejdstider og deres ansættelse er mere fleksibel og kan variere i hyppighed og varighed.

 • Attraktiv løn​
 • Bestemme egne arbejdstider
 • Arbejdssteder og opgaver tilpasses dig
 • Udvidet netværk
 • Dækket af FOA og Dansk Sygeplejeråd
 • Mere tid til omsorg og kontinuitet

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende os en e-mail, ringe til os eller bruge kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.