Bliv vikar i sundhedssektoren

Vil du bestemme dine egne arbejdstider?

FK-Care vil finde den bedste arbejdstid/plads til dig. Det kræver at du er fleksibel og står til rådighed, samt at vi kan få fat i dig via. telefonen. Du skal være mødestabil, og have den rette indstilling til at arbejde som sygepleje vikar.

Sådan søger du en vikarstilling hos os

For at ansøge om en stilling hos vores vikarbureau, kan du søge via skemaet, som du kan tilgå ved at trykke på knappen ansøg nu. Du skal udfylde ansøgningsskemaet, og når vi har modtaget det, så bliver du kaldt til samtale. Som vikar hos FK-Care er du dækket under FOA og Dansk Sygeplejeråd. 

Er du vores nye sygepleje vikar?

Hos FK-Care søger vi vikarer indenfor alle faggrupper i sundhedsvæsenet – heriblandt:

Vi ønsker at forbedre kvaliteten i vores branche og gøre en væsentlig forskel. Så hvis du vil være med til at gøre den forskel og blive en del af holdet hos FK-Cares vikarbureau, så udfyld ansøgningsskemaet gennem ansøgningsknappen øverst på siden. Sammen kan vi give patienterne den omsorg, de har brug for.

Et vikarbureau med masser af fordele - Søg en stilling hos FK-Care

  1. Tryk på “Ansøg nu
  2. Udfyld ansøgningsskemaet
  3. Kom til samtale hos os

Vikarer i sygeplejen kan komme til at arbejde med en række forskellige opgaver. Typen af arbejdsopgaver kommer an på, hvilken slags vikarstilling du har ansøgt, og hvilke kompetencer du i forvejen har indenfor området.

Søger du at blive vikar som social- og sundhedsassistent differentierer arbejdsopgaverne sig altså fra vikarstillingen som social- og sundhedshjælper og det at være vikar sygeplejerske og sygehjælper vikar.

Ofte har vores ansøgere tidligere erfaring fra andre jobs i sundhedsvæsenet, og er kommet til på grund af de mange fordele, vi tilbyder. Andre kan være nyuddannede sygeplejersker, som med en vikarstilling søger at opnå mere førstehåndserfaring med jobbet, at få mulighed for at bruge sin nye tilegnede viden om området og at udvikle sig fagligt.

Som vikar hos os stiller vi selvfølgelig også nogle krav til dig som medarbejder. Det er vigtigt, at arbejdspladsen kan være sikker på, du møder ind til den aftalte tid. Derfor kræver det, at du er mødestabil.

For at arrangementet kan fungere, er det også vigtigt, at du selv er fleksibel og er til rådighed, når det gælder. Vi skal kunne få fat på dig via. telefon.

Arbejdet som sygepleje vikar indebærer forskellige opgaver, hvor patienten er i fokus, og du skal kunne tilpasse dig de forskellige situationer. Den rette indstilling til at arbejde i sygeplejen er vigtig for at patienten, dine kommende kolleger og du selv har det godt på arbejdspladsen.

Husk altid på at du både er en kollega og en repræsentant for de afdelinger, du kommer på, og for vikarbureauet.

Få en fleksibel stilling hos vores sygepleje vikarbureau

Vores vikarbureau tilbyder fleksibilitet, som betyder, at vi sammen med dig finder den arbejdsplads og de arbejdstider, som passer netop til dig.

Som vikar i sygeplejen får du mulighed for at bestemme mere over egne arbejdstider, hvilket derfor gør det attraktivt at blive vikar hos os. Om du bare ønsker mere fritid i din hverdag, eller du ønsker at arbejde ekstra, så kan vi hos FK-Care sørge for, at dine ønsker bliver hørt. Stillingen som sygepleje vikar giver altså god mulighed for at få arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed.

Vi giver samme fordele til alle vikarstillinger indenfor sygeplejen. Om du er vikar som hjemmehjælper, social- og sundhedsassistent, sygehjælper eller sygeplejerske, får du altså de samme goder hos FK-Care. Du får en god og fair løn, som uden tvivl er fordelagtig, og dine selvbestemte arbejdstider giver dig frihed samt fleksibilitet. Vi sørger også altid for at finde det rigtige arbejdssted og opgaver, som matcher dine kompetencer og færdigheder.

Som vikar får du også et bredt netværk med mulighed for at skabe faglige relationer med de medarbejdere, du møder på afdelingerne. Vi sørger for, at du bliver sat grundigt ind i opgaverne, så du altid vil føle dig forberedt inden din første dag. Ikke mindst vil du som vikar hos FK-Care være dækket under FOA og Dansk Sygeplejeråd, som sikrer dig ordentlige arbejdsvilkår.

Som vikar hos os er lønsatserne attraktive. Satserne differentierer sig i forhold til, hvilken vikarstilling du søger. Du kan læse mere om lønsatserne for hhv. sygeplejerske vikarer, social- og sundhedsassistent vikarer og social- og sundhedshjælper vikarer på deres respektive sider her på hjemmesiden

Kontakt os

Er du interesseret i at blive vikar? Send os en e-mail, ring til os eller brug kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.