Bliv sygehjælper vikar

Vil du bestemme dine egne arbejdstider som sygehjælper Vikar?

FK-Care sørger altid for at finde den bedste arbejdstid og arbejdsplads til dig. Det kræver at du er fleksibel og står til rådighed, samt at vi kan få fat i dig via. telefonen. Du skal være mødestabil, og har den rette indstilling til at arbejde som sygehjælper vikar.

Du kan søge via skemaet, som du kan tilgå ved at trykke på knappen ansøg nu. Du skal udfylde ansøgningsskemaet, og når vi har modtaget det, så bliver du kaldt til samtale. Som vikar hos FK-Care er du dækket under FOA og Dansk Sygeplejeråd. 

FK-Care søger vikarer indenfor alle faggrupper i sundhedsvæsenet, heriblandt:

Vi ønsker at forbedre kvaliteten i vores branche og gøre en væsentlig forskel. Så hvis du vil være med til at gøre en forskel og blive en del af holdet. Så udfyld ansøgningsskemaet på nedenstående knap.

Hvor arbejder man henne som sygehjælper vikar?

Som sygehjælper vikar hos FK-Care, lytter vi til dine præferencer og ønsker. Derfor finder vi altid det rette arbejdssted til dig. Her sørger vi altid for en grundig opstart, så du er klædt på til at kunne starte på arbejdsstedet. Vi oplever at vores vikarer er utrolig tilfredse med arbejdsstederne og med en rigtig god mulighed for at udvide sit netværk og erfaring.

Fordelene som sygehjælper vikar hos FK-Care

  1. Tryk på “Ansøg nu
  2. Udfyld ansøgningsskemaet
  3. Kom til samtale hos os

Dine arbejdsopgaver som sygehjælper vikar kan variere og vil i én eller anden grad involvere genoptræning, rehabilitering, terminalpleje, ledsagerordning og pasning af demensramte. Hvilke opgaver du præcist ender med at beskæftige dig mest med, vil afhænge af dine ønsker og præferencer.

Vi bestræber os på at etablere struktur for de pårørende og skabe ro. Derfor har vi valgt, at vores vikarer skal have mere tid med færre patienter. Forhåbningen ved denne beslutning er, at patienten føler mere omsorg og nærvær med de enkelte vikarer frem for utryghed med mange forskellige vikarer.

Hos FK-Care som sygehjælper vikar kommer du til at være med i at bestemme dine arbejdstider. Vil du have tider lignende et fuldtidsarbejde eller have mere tid i hverdagene og arbejde igennem i weekenden? Du sætter selv retningslinjerne for, hvordan dine dage skal planlægges.

Hvorfor du bør være en del af FK-Care

Som sygehjælper vikar får du mulighed for at bestemme over dine egne arbejdstider. Hvilket derfor gør det attraktivt at blive vikar inden for sundhedsvæsnet. Om du bare ønsker mere frihed i din hverdag, eller du ønsker at arbejde ekstra, så kan FK-Care hjælpe dig. For vi har nemlig brug for dig og dine kompetencer for at skabe en god velfærd og tryghed for patienterne. Hos os får du en række fordele som vikar hos FK-Care og vi søger alle typer vikarer i sundhedssektoren.

Om du er vikar som sygehjælper, hjemmehjælper, Social- og sundhedsassistent, sygeplejer eller sygeplejerske, så har du samme fordele hos FK-Care. Her får du en god løn og en frihed samt fleksibilitet, fordi du selv kommer til at bestemme dine arbejdstider. Vi sørger også altid for at finde det rigtige arbejdsted og opgaver, som matcher dine kompetencer og færdigheder. Som vikar får du også et bredt netværk og med mulighed for at skabe faglige relationer på de arbejdspladser du møder. Vi sørger for at du altid bliver sat grundigt ind i opgaverne, så du altid vil føle dig forberedt inden din første dag. Til sidst vil du som vikar hos FK-Care være dækket under FOA og Dansk Sygeplejeråd, som sikre dig ordentlige vilkår.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende os en e-mail, ringe til os eller bruge kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.