SSA vikar / Social og sundhedsassistent

Vil du bestemme dine egne arbejdstider som SSA Vikar?

FK-Care sørger altid for at finde den bedste arbejdstid og arbejdsplads til dig. Det kræver at du er fleksibel og står til rådighed, samt at vi kan få fat i dig via. telefonen. Du skal være mødestabil og har den rette indstilling til at arbejde som social- og sundhedsassistent vikar.

Du kan søge via skemaet, som du kan tilgå ved at trykke på knappen ansøg nu. Du skal udfylde ansøgningsskemaet, og når vi har modtaget det, så bliver du kaldt til samtale. Som SSA vikar hos FK-Care er du dækket under FOA og Dansk Sygeplejeråd. 

På udkig efter et vikarjob i sundhedssektoren?

FK-Care søger vikarer indenfor alle faggrupper i sundhedsvæsenet, heriblandt:

Vi ønsker at forbedre kvaliteten i vores branche og gøre en væsentlig forskel. Så hvis du vil være med til at gøre en forskel og blive en del af holdet. Så udfyld ansøgningsskemaet på nedenstående knap. FK-Care giver 20 kr. ekstra pr. time til vores vikarer.

Lønsatser SSA 2022

 • Grundløn kr. 228,69

  (Inkl. FK-Care tillæg)

 • Hverdag aften/nat tillæg kr. 44,81
 • Weekend dagvagt tillæg kr. 101,85
 • Weekend aftenvagt/nat tillæg kr. 146,66
 • Helligdag dagvagt tillæg kr. 203,69
 • Helligdag aftenvagt/nat tillæg kr. 248,50

Arbejdsgiver pensionsbidrag er på 5,60%.
medarbejderens pensionsbidrag er på 2,80%.
Feriepenge på 12,5%

Arbejdsstederne

Som Social- og sundhedsassistent / SSA vikar hos FK-Care, lytter vi til dine præferencer og ønsker. Derfor finder vi altid det rette arbejdssted til dig. Her sørger vi altid for en grundig opstart, så du er klædt på til at kunne starte på arbejdsstedet. Vi oplever at vores SSA vikarer er utrolig tilfredse med arbejdsstederne og med en rigtig god mulighed for at udvide sit netværk og erfaring.

Fordelene som SSA vikar hos FK-Care

 1. Tryk på “Ansøg nu
 2. Udfyld ansøgningsskemaet
 3. Kom til samtale hos os

Som professionel social- og sundhedsassistent vikar kan arbejdet omfatte pasning af demensramte, genoptræning, rehabilitering, terminalpleje og ledsagerordning. Dette afhænger selvfølgelig af, hvad dine ønsker og præferencer er, som vi snakker om til opstartssamtalen.

Vores mål er at kunne skabe mere ro og struktur for de pårørende. Derfor har en vikar også færre patienter, men mere tid med dem. Håbet er, at patienten føler større omsorg og nærvær med de samme mennesker frem for hele tiden at skulle forholde sig til nye vikarer, der ikke har tid til dem.

Du kommer til at bestemme over dine egne arbejdstider hos FK-Care. Om du vil have mere frihed i hverdagen eller om du ønsker at arbejde ekstra, så kan vi hjælpe dig. Du får også stor fleksibilitet over, om helligdagene er fredet eller om du vil nyde godt af tillægene på disse dage.

Få en stilling som SSA vikar tilrettelagt efter dine ønsker

Som SSA Vikar får du mulighed for at bestemme over dine egne arbejdstider, hvilket derfor gør det attraktivt at blive vikar inden for sundhedssektoren. Om du bare ønsker mere frihed i din hverdag, eller du ønsker at arbejde ekstra, så kan FK-Care hjælpe dig. For vi har nemlig brug for dig og dine kompetencer for at skabe en god velfærd og tryghed for patienterne. Hos os får du en række fordele som vikar hos FK-Care og vi søger alle typer vikarer i sundhedssektoren.

Om du er vikar som sygeplejerske, hjemmehjælper, social- og sundhedsassistent eller sygeplejer, så har du samme fordele hos FK-Care. Her får du en god løn og en frihed samt fleksibilitet, fordi du selv kommer til at bestemme dine arbejdstider. Vi sørger også altid for at finde det rigtige arbejdsted og opgaver, som matcher dine kompetencer og færdigheder. Som vikar får du også et bredt netværk og med mulighed for at skabe faglige relationer på de arbejdspladser du møder. Vi sørger for at du altid bliver sat grundigt ind i opgaverne, så du altid vil føle dig forberedt inden din første dag. Til sidst vil du som vikar hos FK-Care være dækket under FOA og Dansk Sygeplejeråd, som sikre dig ordentlige vilkår.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende os en e-mail, ringe til os eller bruge kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.