Social- & Sundhedshjælper / SSH vikar

Vil du bestemme dine egne arbejdstider som SSH Vikar?

FK-Care sørger altid for at finde den bedste arbejdstid og arbejdsplads til dig. Det kræver at du er fleksibel og står til rådighed, samt at vi kan få fat i dig via. telefonen. Du skal være mødestabil, og har den rette indstilling til, at arbejde som Social- og sundhedshjælper.

Du kan søge via skemaet, som du kan tilgå ved at trykke på knappen ansøg nu. Du skal udfylde ansøgningsskemaet, og når vi har modtaget det, så bliver du kaldt til samtale. Som vikar hos FK-Care er du dækket under FOA og Dansk Sygeplejeråd. 

FK-Care søger vikarer indenfor alle faggrupper i sundhedsvæsenet, heriblandt:

Vi ønsker at forbedre kvaliteten i vores branche og gøre en væsentlig forskel. Så hvis du vil være med til at gøre en forskel og blive en del af holdet. Så udfyld ansøgningsskemaet på nedenstående knap. FK-Care giver 20 kr. ekstra pr. time til vores vikarer

Lønsatser SSH 2022:

 • Grundløn kr. 219,79

  (Inkl. FK-Care tillæg)

 • Hverdag aften/nat tillæg kr. 42,85
 • Weekend dagvagt tillæg kr. 97,40
 • Weekend aftenvagt/nat tillæg kr. 140,25
 • Helligdag dagvagt tillæg kr. 194,79
 • Helligdag aftenvagt/nat tillæg kr. 237,64

Arbejdsgiver pensionsbidrag er på 5,60%.
medarbejderens pensionsbidrag er på 2,80%.
Feriepenge på 12,5%

Arbejdsstederne:

Som SSH Vikar, lytter vi til dine præferencer og ønsker. Derfor finder vi altid det rette arbejdssted til dig. Her sørger vi altid for en grundig opstart, så du er klædt på til at kunne starte på arbejdsstedet. Vi oplever at vores vikarer er utrolig tilfredse med arbejdsstederne og med en rigtig god mulighed for at udvide sit netværk og erfaring.

Fordelene som SSH vikar hos FK-Care

 1. Tryk på “Ansøg nu
 2. Udfyld ansøgningsskemaet
 3. Kom til samtale hos os

Din stilling som professionel social- og sundhedshjælper vikar kan omfatte forskellige arbejdsopgaver såsom pasning af demensramte, rehabilitering, terminalpleje, genoptræning og ledsagerordning. Det kommer selvfølgelig an på, hvad du selv ønsker og har af præferencer, som vi får kortlagt til opstartssamtalen.

Vores mål er at skabe ro og struktur for de pårørende. Derfor har vi valgt, at vores vikarer også har færre patienter, sådan der er mere tid til den individuelle patient. Håbet med dette er, at patienten føler mere nærvær og større omsorg med de samme vikarer frem for hele tiden at skulle introduceres til nye, der alligevel ikke har tid nok til dem.

Hos FK-Care bestemmer du selv over dine egne arbejdstider. Hvis du ønsker mere frihed i løbet af ugen og bare gerne vil arbejde igennem om weekenden for eksempel, så kan du sagtens det. Du får stor fleksibilitet og tilrettelægger dine hverdage efter dine behov.

Som SSH Vikar bestemmer du selv over dine egne arbejdstider, vi forventer blot at vi kan få kontakt til dig og du er villig til at hjælpe. De frie rammer gør det attraktivt at blive vikar inden for sundhedsvæsnet. Om du bare ønsker mere frihed i din hverdag, eller du ønsker at arbejde ekstra, så kan FK-Care hjælpe dig. For vi har nemlig brug for dig og dine kompetencer til, at skabe en god velfærd og tryghed for patienterne. Hos os får du en række fordele som SSH vikar hos FK-Care og vi søger alle typer vikarer i sundhedssektoren.

Om du er vikar som hjemmehjælper, social- og sundhedshjælper, sygeplejer eller sygeplejerske, så har du samme fordele hos FK-Care. Her får du en god løn og en frihed samt fleksibilitet, fordi du selv kommer til at bestemme dine arbejdstider. Vi sørger også altid for at finde det rigtige arbejdsted og opgaver, som matcher dine kompetencer og færdigheder. Som vikar får du også et bredt netværk og med mulighed for at skabe faglige relationer på de arbejdspladser du møder. Vi sørger for at du altid bliver sat grundigt ind i opgaverne, så du altid vil føle dig forberedt inden din første dag. Til sidst vil du som vikar hos FK-Care være dækket under FOA og Dansk Sygeplejeråd, som sikre dig ordentlige vilkår.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende os en e-mail, ringe til os eller bruge kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.